Sastāvdaļas
Kārtainā mīkla
100 g saldā krējuma siera
3 ēdamkarotes cukura
2 ēdamkarotes citrona sulas
225 g saldā krējuma
Pagatavošana
Laiks: 1 stunda
1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem.
Izrullē mīklas loksni, otru pagaidām patur ledusskapī.
Ar picas nazi sagriež mīklu 30 vienādās strēmelēs.
Katru aptin ap konusveida formiņu.
Liek formiņas ar mīklu uz pannas un cep zeltaini brūnas, vajadzēs aptuveni 12 minūtes. Pirms pildīšanas pilnībā atdzesē.
2. Krēmam ar mikseri sakuļ saldā krējuma sieru ar cukuru. Pievieno citrona sulu un saldo krējumu.
Kuļ, līdz izveidojas viendabīga masa. Pilda to trubiņās, kārto gatavo desertu uz šķīvja, pārkaisa ar pūdercukuru.
Labu apetīti!